Disc Publisher SE
DPSE Logo

Reže i štampa CD-ove i DVD-ove automatski!

Close × Specifications Brochure Registration Supplies Manuals Disc Cost
Comparison
Disc Publisher videoPogledajte Diski Publisher SE u akciji!

Not available anymore!
Reže i štampa CD-ove i DVD-ove automatski!

Automatska CD i DVD produkcija

Da li ste ikada rezali CD-ove i DVD-ove pojedinačno, pa zatim lepili etiketu na svaki od njih? Ako jeste, onda sigurno znate koliko vremena i truda Vam je bilo potrebno za taj posao. Čak i naručivanje diskova od spoljašnjih prodavaca je dugotrajan i skup proces. U takvim momentima ste sigurno pomislili, "Ovde mora nešto da se popravi!"

Sada postoji rešenje, a to je Primerin novi Disc Publisher SE! Disc Publisher SE je kompaktan, automatizovan, "sve u jednom" CD/DVD proizvodni sistem, koji savršeno odgovara vašem radnom stolu. Punobojni i kvalitetni diskovi koje proizvodi SE, čine vaše poslovanje ili organizaciju profesionalnijim.

Usavršena robotika

Disc Publisher čini najkomplikovanije procese rezanja i štampanja CD/DVD-ova vrlo jednostavnim. Primerina najnovija generacija robotike koja je integrisana u SE-u, garantuje Vam pouzdanu i što je najbitnije efikasnu proizvodnju CD-ova i DVD-ova.

Disc Publisher printed CDs

Način na koji funkcioniše:

 1. Disc Publisher-ova SE robotizovana ruka uzima prazan disk iz ulazne kutije.
 2. Zatim se disk smešta u ugradjeni CD/DVD rekorder.
 3. Disk je narezan
 4. Robot premešta disk u integrisani inkjet štampač koji štampa sa 4800 dpi.
 5. Disk je odštampan
 6. Po završetku štampanja, robot uzima gotov disk iz štampača, plasira ga u izlaznu kutiju i počinje sa sledećim diskom.

Disc Publisher SE to sve obavlja sam i automatski, bez ikakve pomoći, što Vam značajno štedi vreme i novac za svaki disk koji proizvedete!

Raznovrsne aplikacije

Disc Publisher SE ispunjava sve vaše zahteve. Moguća je pojedinačna proizvodnja i štampa (jedinstveni podaci) kao i proizvodnja diskova u manjoj ili većoj količini.

Ovo su samo neke od mnogobrojnih mogućih aplikacija :
Video, muzika, softver, mape za štampu, sajamski info materijal, uputstva i instrukcije, tehnički podaci, PowerPoint® prezentacije, katalozi itd.- mogućnosti su beskrajne!

Jednostavna instalacija i korišćenje

Instalacija je isto toliko laka i brza kao kod softvera za Windows i Mac PC. Potrebno je samo da priključite jedan kabel, ubacite KETRIDŽ i instalirate softverski program. Neposredno posle par minuta možete da započnete vaše rezanje i štampanje CD-ova i DVD-ova.

DP-SE je takodje dostupan i sa ugradjenim Blu-ray uređajem. Sa DP-SE Blu možete da proizvedete kako DVD i CD-ove, tako i Blu-ray disk medije.

Disc Publisher printed CDs

Izdržljivi i vodootporni mediji

Moguće je korišćenje svih štamparskih medija-DVD±R ili CD-R Za optimalne rezultate probajte Primerin TuffCoat™ disk sa sjajnom WaterShield™ površinom. Ovi mediji su izuzetno otporni na vodu i svojim visokim sjajem i profesionalnim izgledom ostavljaju odličan utisak.

Alternativa: DP-SE kao AutoPrinter

Ako već posedujete CD/DVD uređaj za dupliciranje onda je DP-SE Auto Printer i njegova povoljna cena idealno štamparsko rešenje za Vas. Auto Printer ostavlja oštre i apsolutno brilijantne otiske i ima kapacitet od 20 diskova po procesu.

Najbolji odnos CENE i USLUGE

Kupovinom Disc Publisher SE ste dobili ne samo uredjaj koji je ekstremno jeftin, nego i neverovatne profesionalne rezultate koje doprinosi.
Primera Technology, Inc. je vodeći svetski proizvođač CD/DVD/BD-ova, kao i sistema za štampu i duplikaciju - distribuira produkte u preko 200 zemalja. Sa Primerom imate jakog poslovnog partnera na vašoj strani.

Kompanije i organizacije svih vrsta koriste Primerin Disc Publisher i dr. :

 • Snimatelji
 • Muzičari
 • Škole, više škole i univerziteti
 • TV i radio stanice
 • Softver firme
 • Verske zajednice
 • Lokalne, državne i savezne ustanove
 • Medicinski objekti i bolnice
 • Samostalni privatnici
 • Fotografi
 • Marketinške, reklamne,PR agencije
 • i mnogi drugi