Live Help
Live Chat Support Software
printed CDs
Close × DP-4200 Serija Disc Publisher SE-3 WaterShield Media

Troškovi štampe na diskove – uporedna tabela

Primera Tehnology je već 40 godine vodeći proizvođač profesionalnih štamparskih sistema i specijalnih štampača.Preko milion štampača je proizvedeno i prodato u više od 200 zemalja. Primera je uspešno razvila uređaje za visok kvalitet štampe, koristeći ketridže u boji i lasersku tehnologiju. Pravi izbor štampača zavisi od Vašeg zahteva za proizvodnju etiketa. Sledeći pregled Vam može pomoći u odluci:

Direktna medijska štampa u boji

Primerin Disc Publisher koristi najnoviju termalnu-inkjet tehnologiju, kako bi se proizveo visoki kvalitet boja na Disk-Layout-u za rezolucijom od 4800 dpi i sa 16,7 miliona boja. Kolorna inkjet štampa je trenutno najkvalitetnija tehnologija štampe na tržištu.

Sa Primerinim diskovima, kvalitetom TuffCoat-a i vodootpornom površinom WaterShield™, možete ostaviti izuzetan utisak. Odštampani diskovi veoma su vodootporni, otporni na ogrebotine i mrlje. Gornja površina je visokog sjaja kakvog još nikada niste videli. Mogu se koristiti i diskovi drugih proizvođača koji su namenjeni za inkjet-štampu.

Opšte karakteristike i prednosti Primera Disc Publisher-a::

Model Broj ketridža Kapacitet ulazne kutije
Disc Publisher SE-3 1 (CMY) 20
DP-4100 Serija 1 (CMY) 100
Primera CD Sample
DP-4200 Serija / Disc Publisher SE-3
Cena po disku 0.03 €
Otisci po ketridžu 1479 - komada
Primera CD Sample
DP-4200 Serija / Disc Publisher SE-3
Cena po disku 0.06 €
Otisci po ketridžu 868 - komada
Primera CD Sample
DP-4200 Serija / Disc Publisher SE-3
Cena po disku 0.19 €
Otisci po ketridžu 276 - komada
Primera CD Sample
DP-4200 Serija / Disc Publisher SE-3
Cena po disku 0.20 €
Otisci po ketridžu 267 - komada
Primera CD Sample
DP-4200 Serija / Disc Publisher SE-3
Cena po disku 0.28 €
Otisci po ketridžu 194 - komada

Svi nazivi kompanija i proizvoda koji se koriste u uzorku štampe su izmišljeni. Svi diskovi su štampani na TuffCoat Watershield diskovima na uporedivom nivou kvaliteta. Troškovi su bazirani na osnovu trenutne raspoložive MSPRs u evrima od Primera Europe raspoloživih ketridža. Izračunate vrednosti nisu namenjene za upoređivanje drugih cena nalepnica koje nisu Primerini brendovi.